Jotta kirjoittelun ei kokonaan luulla loppuneen, niin pikaiset kuulumiset tässä:
Muutan tammikkuussa rivitalo-asuntoon Tampereen Annalaan, missä koko ikäni käytännössä jo olenkin asunut. Kovasti oli toive ihan vain vaihtelun vuoksi muualle muuttaa, mutta kaikkea ei voi saada samassa paketissa jos on muitakin vaatimuksia. Ja niitähän oli. (Asunto mahdollisimman pian. Rivitalo, täytyyhän koirilla olla oma piha. Sijainti töihin nähden oikealla puolella Tamperetta. Lenkki maastoja...).

Muutto asia lähti järjestymään kun tuli varmuus vakituisesta työpaikasta Mustissa ja Mirrissä. Tampereella eläinalan työt rajoittuvat klinikoille ja eläinkauppoihin jollei ole autoa jolla kulkea pidempiä matkoja. Kallistuin enemmän eläintarvike- liikkeisiin (en pidä siitä että eläimiä myydään kaupassa. Enkä tahdo kantaa vastuuta niiden myymisestä vääränlaiseen kotiin), ja menin työmarkkinatuella samaiseen Mustiin ja Mirriin joka oli tuttu jo koulun harjoitteluajalta. Ja tammikuussa  pitäisi nyt siis kirjoittaa vakituinen sopimus.

En vieläkään ole varma mitä haluan koira-alalla elämässäni tehdä, mutta uskon että mihin tahansa ryhdynkin se vie eteenpäin oikeaan suuntaan. Tavoitteeni on seuraavaksi kasvattaa asiakaspalvelutaitoja, sillä lähes kaikissa koira-alan hommissa niitäkin tarvitaan, eikä vieraiden ihmisten kanssa juttelu ole se vahvin puoleni. Ilokseni olen nyt jo kehittynyt tässä.

Huh. Nyt ei tarvitse enään stressata, sillä suullisesti asiat on lyöty jo peruuttamattomasti lukkoon. Jos jokin peruuntuisikin, voisin viedä asian vaikka oikeuteen. (ja totisesti sen tekisin tässä vaiheessa :-D )

Olen miettinyt pitäisikö minun vaihtaa blogia.
Koska en osaa itse muokata tämän blogin ulkoasua ja se alkaa jo kyllästyttämään niin pahasti.
Tänne loin jo uuden blogin, mutta harkitsen vakavasti sen käyttöönottoa myös, sillä nyt jo se temppuilee; ei päästä minua kirjautumaan sisään.
Toisaalta jos vaihdan kirjoittelun tuonne, vanhat tekstit jäävät tänne. Vaikka saanhan tämän linkitettyä tuonne, mutta silti....kannattaako se?