Harjoittelusta Mustissa ja Mirrissä ei tullut sitten paljoa kerrottua mutta eipä erityistä kerrottavaa olisi ollutkaan. Myymälätyö on kuitenkin jotakuinkin samanlaista kokoajan.
Mutta hyvin antoisa harjoittelu kuitenkin oli. Opin asiakaspalvelutaitoja todella paljon ja sitähän olin tuolta harjoittelusta mennyt hakemaankin. Hankaliin asiakkaisiin en juuri törmännyt vaikka etukäteen ajattelinkin että niin varmasti kävisi kun harjoittelija olen (edelleisen opiskelupaikkani työharjoittelussa huomasin että monilla asiakkailla on kumma tarve heittäytyä inhottaviksi ja hankaliksi jos sattuvat harjoittelijan palveltaviksi...)

Louelle saavuin viime sunnuntaina. Otin mukaani vain Toscan helpottaakseni junalla matkustusta. Enkä olisikaan varmaan mitenkään selvinnyt vaihdosta Oulussa kahden ison kassin ja kahden koiran kanssa. Vaihto oli todella tuskainen jo noinkin. En pystynyt mitenkään hallitsemaan Toscaa raahatessani kahta jätti kassia ja paria pienenmpää. Tosca sai tulla mukana miten parhaiten taitoi....ja peloissaanhan se sielä ihmispaljoudessa oli.

Tervolaan kuitenkin selvittiin ja sielä minua oli koulunautolla vastassa yksi uusista opiskelijoista joka on jäänyt Hurttahotellille työharjoitteluun.
Perillä selvisi että asuisin viereisesä talossa kun viimeksi ja kämppiskin oli vaihtunut taas :) Tosin tämän viikon olen saanut asustaa yksikseni.

Maanantai alkoi kasvattajakurssin jatko-osalla. Taas paljon uutta. Käsiteltiin mm. genetiikkaa, astutusta ja astutusongelmia, synnytystä ja kasvattajan vastuuta jne. jne.

Ensiviikolla reissaamme. Erä ja ohjelmapalvelun kurssilla tutustutaan Pohjosen husky farmeihin mm. Ylläksellä. Koirat joudumme jätämään koulun hoitolaan. Hurttahotelli taitaa suurimmalle osalle koiristamme olla kuitenkin niin tuttu paikka ettei huolissaan tarvitse olla :)