Nyt on siis enään viikko lappiin lähtöön ja  koulun alkuun. Koulu alkaa kasvattaja-kurssilla, mitä odotan mielenkiinnolla.

Ensi viikko on minulla lomaa. Saan rauhassa viimeistellä työharjoittelun päiväkirjan koulua varten ja miettiä ja valmistella kouluun lähtöä.....
Se ihana tavaroiden + koiran rahtaaminen junalla on taas edessä.... Nyt vielä hommaa hankaloittaa se että pitäisi ottaa mukaan sekä talvi että kesä varusteita, koska takaisin tulen kesäkuun puolessavälissä.

Otan mukaani ensin vain pennun. Joka sai muuten kutsumanimekseen Tosca :)
Pimu jää äidilleni sillä hän vaatimalla vaati että näin olisi. Onhan hän hankkinut juuri isomman sängyn kotiinsa jotta Pimu mahtuu paremmin viereen nukkumaan.
 Ja hankinnan alla on myös toinen sohva, koska äiti ei mahdu katsomaan telvisiota kun Pimu on siinä.... (Vaikeaa uskoa että tämä on todella se sama Äiti joka ei vielä joskus edes pitänyt erityisesti koirista ja greyhoundeja suorastaan inhosi) :)
Pimu tulee sitten myöhemmin perässä minulle Lappiin.

Ja toisaalta tämä järjestely on ihan hyvä. Pentu Tosca on nyt päälle 4kk eikä sisäsiisteydestä ole merkkiäkään. Toivoisin että saisin opetettua Toscan sisäsiistiksi koulussa olemisen aikana... On se ainakin huomattavasti helpompaa kun on rivitalo eikä kerrostalo.

Tosca on vähintään yhtä kauhea tekemään tuhoa kuin Pimu oli. Kuonokoppa on sille hankinnan alla, ja olen välillä pitänyt Pimun koppaa siellä kun se on jäänyt tänne ilman valvontaa, mutta se on vielä liian iso ja saattaa tipahtaa sen päästä. (Ja silloin pentu iskee innokkaana hampaansa koppaan. Nyt siitä onkin jo pehmusteet syöty...)

Luonteeltaan Tosca on huomattavasti rohkeampi kuin Pimu oli saman ikäisenä... asiaa saattaa tietysti helpottaa se että on aikuinen koira tukena ja turvana.

Pitääkin tehdä Toscalle oma sivu tänne, kun ehdin :)