Että voikin olla viikonloput tylsiä täällä. Tai siis lähinnä tämä viikonloppu. Yleensä on paljon hauskempaa :) Nyt on vaan moni päivystysvuorossa, niin eipä sitten ole itsekään tullut järkättyä mitään kummempaa.... Suvin (kämppis) kanssa ollaan lähinnä istuttu kämpillä ja katsottu telkkaria, josta ei tule yhtään mitää järkevää......(täällä näkyy vain kanavat 1,2 ja 3)

No, onneksi nyt pääsin tänne "koiratalon" (koirahoitola rakennus) tietokoneelle, niin voi sentään sähköpostia lähetellä ja lukaista kaikki foorumit läpi...:) Aiemmin päivällä käytiin Pimun kanssa kunnon  lenkillä. Kämppiksen kanssa huomattiin myös, että liikuntasalikin oli (ihme kyllä) auki , niin pääsi kuntosalille ja sulkkista pelaan. Tosi ikävää, kun ATK luokka ja liikuntatilat on viikonlopun kiinni. Juuri silloin kun niitä olisi kaikkein parhaiten aikaa käyttää. Nuorisoasteen opiskelijat vain ovat kuulemma aiempina vuosina varastelleet ja hajoittaneet paikkoja.... Niin ettei tiloja voida enään pitää auki ilman valvontaa. Ja nyt näiden tyhmyydestä saa kärsiä kaikki. :/

Äsken kävin katsomassa päivystys vuorossa olevan Heidin kanssa aivan ihanaa englanninbuldoggia joka on täällä hoidossa. Kovin pitkäksi aikaa sitä ei vain viitsynyt jäädä ihastelemaan, kun koirat aloittavat aina niin mielettömän haukunnan kun hoitolan puolelle menee, ja nyt niitä onkin aika monta hoidossa...Ensi viikolla olen itse ensimmäisessä päivystysvuorossani. Ja silloin on kuulemma kaikki häkit täynnä. Eli hoidettavia pisaa... Ihan hyvä vain. Mieluummin paahdan töitä hiki hatussa, kun istun tekemättä mitään.

Huomena voisi käydä ratsastamassa mikäli jompikumpi koulun hevosista ei ole varattu.....

Kokoajan vain odottaa maanataita ja koulua....Täällä on joko todella tylsät viikonloput tai sitten ala ja koulu on juuri oikeat minulle.  ;)