Toinen päivä päivystyksessä takana.....Tänään opittiin häkin siivous ja koiran tietojen syöttäminen koneelle. Helppoa mutta tarkkaa hommaa. Mutta eiköhän nuo kaikki rutiinit vielä tutuksi tule.

Aamut alkaa klo 8.00. Ensimmäisenä koirien ruokien laitto, tiskikoneeseen ihmisten astiat ja sitten koirat lenkille. Ulkoa tultaessa annetaan ruuat ja yhdeksältä alkaa normaalit oppitunnit. Ruokatunnilla käydään syömässä ja viedään hoitolan koirat ulos. Sitten taas tunnit jatkuu n. klo 15.00 asti. Syömään ja taas hommiin; vuorossa siivousta ja koirien ruokinta. Seitsemältä ulkoilutusta ja ilta rutiinit.

Että tämmöinen päivä. Ja vielä lisäksi kaikki muut jutut, mitä pitää tehdä, ja joita en juuri nyt edes kaikkia muista. Ai niin, ja tietysti vielä se omakin koira....;) Vielä pitäisi jaksaa 5 ja ½ päivää. Raskastahan tämä on, mutta muuta en ole luullutkaan :)

Tällä viikolla on tunneilla aiheena lemmikkieläinten ravitsemus ja ruokinta. Lähinnä koirista ollaan puhuttu ja sivuttu kissoja jonkin verran. (Myöhemmin on kai kissasta vielä erikseen juttua...) Tunteja pitää meidän oma, tuttu luokanvalvojamme :) Joka kyllä osaa kertoa asiat niin ettei aika käy pitkäksi, ja "tylsimmätkin" jutut muuttuvat mielenkiintoisiksi. Tosin täällä ei ole vielä ainuttakaan tylsää tuntia tainnut ollakkaan...

Tämän päivystysviikon tähden kirjoittelu ja muukin surffailu netissä jää nyt vähemmälle... Väsyttää ja olo on hieman "töttöröö". että kaikenlaiset kirjoitusvirheet ja muu sekoilu tekstissä (varmaan muuallakin) on enemmän kuin todennäköisiä... :)