Valjakolla-ajo on sitten koettu ja fiilikset kurssista mahtavat. Kurssi olisi saanut olla ehdottomasti pidempi. Tai ainakin tuo käytännön osuus (koko kurssin pituushan oli 3 viikkoa, joista ensimmäinen oli teoriaa ja toinen tutustumista pohjosen rekikoirayrityksiin).

Ajaminen ei ollut vaikeaa mutta haastavaa kylläkin. Vaatii tasapainoa seistä reen kapeilla jalaksilla ja käytännössä suurimmaksi osaksi yhdellä jalalla, kun toinen jalka sai olla kokoajan kevyseti jarrulla, josta tukea ei  juuri saa, ellei aio pysäyttää koko rekeä. Koirilla ajamistakin olisi saanut olla paljon enemmän kuin tuon yhden kerran. Toisella kerralla ajosta olisi voinut nauttia paljon enemmän kun ei olisi tarvinnut jännittää joka mutkaa ja sitä että pysyykö kyydissä :)

Uskomatonta että tämä on todella viimeinen lukukausi tätä koulua. Maaliskuussa alkaa viimeinen harjoittelu ja sitten koulu onkin toukokuussa ohi... Bling! Ja olen alan ammattilainen. Periaatteessa...ja papereilla. Käytönnössä voisi enemmänkin ajatella tästä se opiskelu nyt alkaa.
Täältä olen saanut todella hyvän perustietämyksen suunnilleen kaikesta ja jatkossa olen ajatellut syventää tietoja erilaisilla kursseilla jne. mitä nyt vastaan tulee. Tuleva työpaikka määrää varmaankin myös osittain että mihin tästä eteenpäin.... Mahdotonta tietää vielä. Mutta tällä alalla pysytään  :)